חומרים:
חציל פרוס
גבינה לבנה 5%
עגבניה
פלפל אדום
שמן זית
שמן קנולה
3 שיני שום כתושות
פפריקה
בזיליקום
להכנת המילוי:
- חותכים את העגבניה לחתיכות קטנות.
- מרככים את הפלפל על ידי חתיכתו לחתיכות קטנות ובישול במים.
- מערבבים את הגבינה, עגבניה, שום, פלפל, בזיליקום, כפית שמן זית ומעט פפריקה.
- הכנת החצילים:
- יוצקים 2 כפות שמן קנולה על מחבת חם ומחכים שהשמן יתחמם.
- מניחים את פרוסות החציל במחבת ומכסים. מדי פעם להפוך את החצילים עד שיהיו מוכנים.
- לאחר שכל החצילים מוכנים, מניחים אותם בתבנית משומנת.
- על כל פרוסת חציל, יוצקים את המילוי.
- מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות לכ-25 דקות.
בתיאבון!
