פרוסות חציל במילוי גבינה

חומרים:

חציל פרוס

גבינה לבנה 5%

עגבניה

פלפל אדום

שמן זית

שמן קנולה

3 שיני שום כתושות

פפריקה

בזיליקום

 

להכנת המילוי:

  1. חותכים את העגבניה לחתיכות קטנות.
  2. מרככים את הפלפל על ידי חתיכתו לחתיכות קטנות ובישול במים.
  3. מערבבים את הגבינה, עגבניה, שום, פלפל, בזיליקום, כפית שמן זית ומעט פפריקה.
  4. הכנת החצילים:
  5. יוצקים 2 כפות שמן קנולה על מחבת חם ומחכים שהשמן יתחמם.
  6. מניחים את פרוסות החציל במחבת ומכסים. מדי פעם להפוך את החצילים עד שיהיו מוכנים.
  7. לאחר שכל החצילים מוכנים, מניחים אותם בתבנית משומנת.
  8. על כל פרוסת חציל, יוצקים את המילוי.
  9. מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות לכ-25 דקות.

בתיאבון!

פורסם בקטגוריה מתכונים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *