חומרים
חבילת טופו (רצוי טופו מסוג רך)
3 כפות שמן לטיגון (קנולה)
עלי אורגנו מיובשים (אפשר גם טריים)
שום טרי כתוש
רוטב סויה
אופן ההכנה
- מחממים מחבת על אש בינונית.
- חותכים את הטופו לקוביות.
- יוצקים את השמן למחבת ומחכים שייתחמם.
- שמים את קוביות הטופו במחבת ומוסיפים את השום הכתוש. לערבב היטב.
- מוסיפים את האורגנו לאחר כ-2-3 דקות. ממשיכים לערבב ולהפוך את קוביות הטופו עד שיזהיבו קמעה. מוסיפים 2-3 כפות רוטב סויה, מערבבים ולאחר כ-3-5 דקות לסגור את הלהבה של המחבת.
בתיאבון!