קוביות טופו

חומרים

חבילת טופו (רצוי טופו מסוג רך)
3 כפות שמן לטיגון (קנולה)
עלי אורגנו מיובשים (אפשר גם טריים)
שום טרי כתוש
רוטב סויה

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת על אש בינונית.
  2. חותכים את הטופו לקוביות.
  3. יוצקים את השמן למחבת ומחכים שייתחמם.
  4. שמים את קוביות הטופו במחבת ומוסיפים את השום הכתוש. לערבב היטב.
  5. מוסיפים את האורגנו לאחר כ-2-3 דקות. ממשיכים לערבב ולהפוך את קוביות הטופו עד שיזהיבו קמעה. מוסיפים 2-3 כפות רוטב סויה, מערבבים ולאחר כ-3-5 דקות לסגור את הלהבה של המחבת.

בתיאבון!

פורסם בקטגוריה מתכונים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *